Asianajopalvelut yksityisille Seinäjoella ja koko Suomessa

Asianajotoimisto Esa Mäntynen tarjoaa kattavat asianajopalvelut yksityisille. Toimistomme sijaitsee Seinäjoen keskustassa, josta käsin hoidamme toimeksiantoja maanlaajuisesti. Lue lisää lakipalveluistamme yksityishenkilöiden tarpeisiin ja ota yhteyttä, kun kaipaat kokeneen asianajajan apua.

Yhteydenotto

Palvelumme yksityisille kattavat asianajotoiminnan koko laajuudessaan, alusta loppuun asti. Annamme oikeudellista neuvontaa, laadimme asiakirjat sekä sopimukset ja hoidamme oikeudenkäynnit sekä yleisessä että erityistuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä. Olemme täyden palvelun asiakaslähtöinen asianajotoimisto, voit luottaa ammattitaitoomme.

Tutustu hinnoitteluumme

Avioliitto-oikeus ja lapsia koskevat asiat

Hoidamme avioerot, avioehtosopimukset, ositukset ja yhteisen omaisuuden erottelun sekä avopuolisoiden väliset asiat. Lapsia koskevat asiat tarkoittavat esimerkiksi elatusapuasioita, huoltajuus- ja holhousasioita, edunvalvontaa sekä tapaamis- ja luonapito-oikeuksia.

Palvelut yrityksille

Perintöoikeus sekä asunto-, rakennus- ja kiinteistöoikeus

Laadimme testamentit ja hoidamme perunkirjoitukset sekä perinnönjaot. Huolehdimme myös pesänjakajan ja pesänselvittäjän tehtävistä. Asunto-, rakennus- ja kiinteistöoikeusasioissa olemme apunasi asunto- ja kiinteistökaupoissa, kaupan purkuun ja hinnanalennukseen liittyvissä asioissa, maaoikeusasioissa sekä yhteisomistuksen purkamiseen liittyvissä asioissa.

Kysy lisää

Työoikeus ja vero-oikeus

Olemme asiantuntija-apunasi työsuhdeasioissa, työsopimuksen laatimisessa ja purkamisessa sekä irtisanomisasioissa. Hoidamme myös palkkasaatavien perinnän, työsuojeluasiat, vahingonkorvausasiat sekä työyhteisöön liittyvät tasa-arvoasiat. Autamme yksityishenkilöitä lisäksi vero-oikeudellisissa asioissa, kuten veronoikaisuissa ja verovalituksissa.

Kysy lisää

Sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus ja rikosoikeus

Olemme apunasi kaikissa sopimuksiin ja niiden rikkomisiin liittyvissä asioissa, kuten vuokrasopimuksiin liittyvissä tapauksissa. Vahingonkorvausoikeuteen liittyvät muun muassa asunto- ja muiden kauppojen virheet, sopimusrikkomukset sekä muut vahingot. Tarjoamme lisäksi yksityishenkilöille lakipalvelut rikosoikeuteen liittyvissä asioissa. Laadimme rikosilmoitukset, avustamme asianomistajaa tai syytettyä esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä ja huolehdimme rikosvahinkojen perinnästä.

Kysy lisää