Asianajopalvelut yrityksille Seinäjoella ja koko Suomessa

Asianajotoimisto Esa Mäntynen Seinäjoelta tarjoaa asianajopalvelut yrityksille ympäri Suomen. Työskentelemme lakipalveluiden alalla jo lähes 30 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme olla avuksi.

Yhteydenotto

Asianajotoimistomme kokenut henkilökunta palvelee eri alojen erikokoisia yrityksiä asianajotoiminnan koko laajuudessa oikeudellisesta neuvonnasta asiakirjojen laatimiseen ja oikeudenkäyntien hoitamiseen. Olemme Suomen Asianajajaliiton jäsen ja noudatamme toiminnassamme aina lakia sekä hyvää asianajotapaa. Voit lukea lisää hyvää asianajotapaa koskevista ohjeista sekä muista asianajajia koskevista määräyksistä Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta.

Tutustu hinnoitteluumme

Asunto-, rakennus- ja kiinteistöoikeus sekä vahingonkorvausoikeus

Tarjoamme yrityksille lakipalvelut liittyen asunto- ja kiinteistökauppoihin, kaupan purkuun ja hinnanalennukseen, maaoikeusasioihin sekä yhteisomistuksen purkamiseen. Hoidamme myös esimerkiksi asuntokauppojen virheisiin tai sopimusrikkomuksiin liittyvät vahingonkorvausasiat.

Palvelut yksityisille

Kilpailuoikeus ja julkiset hankinnat

Olemme yritysten lainopillisena apuna muun muassa mallioikeudessa, tavaramerkkioikeudessa sekä patenttioikeudessa. Hoidamme kilpailuvirastossa ja markkinaoikeudessa ajettavat asiat sekä julkiset hankinnat ja niihin liittyvät kysymykset. Olemme apunasi myös oikeutesi varmistamisessa liittyen sopimattomaan menettelyyn elinkeinotoiminnassa.

Kysy lisää

Sopimusoikeus

Yritysten sopimusoikeudellisia asioita ovat muun muassa: agentti- ja jälleenmyyntisopimukset, lisenssisopimukset, valmistus- ja alihankintasopimukset, osakassopimukset, työ- ja johtajasopimukset, salassapitosopimukset, kilpailukieltosopimukset, hallinnointisopimukset, yhteistyösopimukset, kauppasopimukset, vuokrasopimukset – kaikki erilaisiin sopimuksiin ja niiden rikkomisiin liittyvät asiat.

Kysy lisää

Työoikeus ja vero-oikeus

Tarjoamme työnantajille lakipalvelut erilaisissa työsuhdeasioissa, kuten työsopimusten laatimisessa ja purkamisessa, irtisanomisissa, työsuojeluasioissa, vahingonkorvausasioissa sekä tasa-arvoasioissa.

Kysy lisää

Ota yhteyttä palvelevaan asianajotoimistoon

Kun yrityksesi tarvitsee pätevän ja kokeneen asianajajan palveluita, ota yhteyttä Asianajotoimisto Esa Mäntyseen. Olemme apunasi 30 vuoden laaja-alaisella kokemuksella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä.

Kaikki yhteystiedot